Suklaakeisari valmistaa käsityönä uniikkeja ja terveellisiä Suklaatuotteita, käyttäen pääosin kylmäprosessoituja ja luomulaatuisia raaka-aineita. Raakasuklaa-alan pioneeri vuodesta 2011 lähtien. Tuotteet valmistuvat Helsingin Ruoholahdessa.

 

Super Choco

Tässä tuotteessa yhdistyy monin tavoin kehoa hyödyttävät raaka-aineet. Se on tasapainoisesti energisoiva, mutta ei liian voimakkaasti stimuloiva. Erinomainen terveellisiin herkkuhetkiin, välipalaksi  tai energian kohottamiseen urheilusuoritusta varten.

Kookosöljypohja tekee tuotteesta suuhun sulavan, ja makeutukseeen käytetään ainoastaan kotimaista hunajaa. Criollo lajikkeen kylmäprosessoidun raakakaakaon lisänä käytetään myös hieman paahdettua kaakaota syvemmän tasapainon vuoksi. Kotimainen kaura tuo tuotteeseen rakennetta ja lisää tasapainoa.

(Lähes kaikki ainekset luomua)

Jatkuvasti saatavilla Original maku, sekä Kausimaku joka vaihtelee parin kuukauden välein.

30 kpl laatikko 35€. Tilausohje alhaalla.

Tuote vaatii jääkaappisäilytyksen. Parasta ennen päiväys 6kk valmistuksesta.  

 

 

Luxus Sydän

Tämä on näkemykseni mailman parhaasta Suklaasta. Tuote on vain niitä varten jotka ovat perehtyneet Kaakaon mysteereihin, jotka jo kykenevät erottamaan syvälliset maut. Kyseessä on hyvin hienostunut, viimeisen päälle tasapainotettu Suklaasydän, sellaisena kuin Suklaa on parhaimmillaan mahdollinen. Tämä on minun mielipiteeni.

Luxus sydämiä varten tarkkaan valittu ecuadorilainen Arriba Nacional kaakaopapu jauhetaan kivimyllyssä pitkään matalassa lämpötilassa. Makeutukseen käytetään kahta eri hunajaa, sekä kookospalmusokeria. Lempeää pehmeyttä lisätään kivimyllyssä hienonnetuilla kookoshiutaleilla ja kylmäpuristetulla kaakaovoilla. Madagaskarilainen Bourbon vanilja, sekä riittävästi merisuolaa viimeistelevät tuotteen tasapainon. Ajoittain saatavissa myös MinttuSydämiä.

Hienovaraisuuden takia Luxus Sydämiä valmistuu vain pienissä erissä, joten tuotteen saatavuus on rajallista.    (Lähes kaikki ainekset luomua)

27 kpl laatikko 35€. Tilausohje alhaalla.

Tuote säilyy huoneenlämmössä ja on parhaimmillaan noin kuukauden ajan.

 

 

 

 

Ingredients in use

 

Cold processed virgin coconut oil

Most of coconut oil is MCT oil (Medium Chained Triglyceride). Coconut oil is known to stimulate a healthy thyroid activity, and is a very recognized aid in weight loss. Coconut oil is easily digested. Instead of getting stored in the body, it is transported straight to the liver and burned for energy. Coconut oil helps in improving the digestive system and it also helps in absorption of other nutrients. The saturated fats present in coconut oil have anti microbial properties and help in dealing with various bacteria, fungi, parasites and inflammations. Coconut oil helps in controlling blood sugar and improves the secretion of insulin.

 

 

Raw cacao

This also Mayan favourite known as "Food of Gods" is definitely worth its reputation. Raw cacao is one of the most nutrient rich food in nature. It contains over 1200 active ingredients, and about 10 % of cacaos weight are antioxidants. An outstanding source for minerals and vitamins.

Raw cacao contains several molecules and compounds that improve our brain activity and it has a positive effect on our well-being and happiness.

 

 

Finnish honey

Russian scientists have shown that raw honey is the most enzyme rich food in the world. It is shown to improve reflex, observation ability and intelligence quotient.

Finnish honey is not pasteurized, so important enzymes, minerals, probiotics and antioxidants are still there.

 

 

Coconut sugar

Karamellisoituneen makuinen kookospalmusokeri on matalaglykeeminen (GI 35) makeuttaja, eikä näin ollen nosta verensokeria radikaalisti.

Käsityönä eettisesti valmistettu kookospalmusokeri sisältää merkittävät mineraalipitoisuudet mm. rauta, kalsium, kalium.

 

 

Finnish oat

Oat is well known as a valu­able bal­anc­ing food for hu­man body. Oat con­tains healthy fatty acids and plenty of fiber, and it helps main­tain­ing a steady blood sugar. Oat has a bal­anc­ing ef­fect on stom­ach acid­ity, which has a great role in whole stom­achs well-be­ing.

Oat is well tol­er­ated by most per­sons with celiac dis­ease.